Vandaag spreken we met Victoria Rose en met Lucille (Photon_ink). Samen gaven ze leven aan een freehand tattooing project dat deze januari plaatsvond in Berlijn.

Freehand tatoeëren is wanneer de getatoeëerde persoon de artiest de volledige artistieke vrijheid geeft om te creëren. Hij of zij schikt het ontwerp niet van tevoren en past het ook niet aan tijdens de sessie. In plaats van een sjabloon, begint de artiest direct op de huid te tekenen met permanente marker en zodra hij tevreden is met het project, haalt hij de naalden tevoorschijn om het kunstwerk te vereeuwigen.

Victoria is een Berlijns model, actrice en performer en zij deelt onze liefde voor tatoeages. Ze gaf onlangs vrijwillig haar arm en volledige artistieke vrijheid aan haar tatoeëerder, Lucille.

Lucille is gespecialiseerd in abstract lijnwerk, vaak met behulp van schetsen en aquarel stijl om prachtige kunstwerken te produceren.

En dus spraken we met hen om hen wat beter te leren kennen, dit project te verkennen en te begrijpen hoe het interfereert met hun tatoeage filosofie.