Dillon, bedankt dat je vandaag met ons wilde praten. Tatoeëren is een harde business, vooral in Los Angeles. Dus, voor degenen die in jouw voetsporen willen treden, kun je uitleggen hoe je in de business bent begonnen?
Ik ben eigenlijk opgegroeid in het San Francisco Bay gebied en heb uiteindelijk stage gelopen bij een shop in de buurt. Ik was altijd al nieuwsgierig naar kunst en bracht veel van mijn tienerjaren door met skaten en tekenen. Tijdens mijn eerste jaren tatoeëren ontdekte ik dat geometrisch ontwerpen mijn passie was en begon ik me daarop te concentreren. Spoel 10 jaar later en ik opende een andere studio in Venice, Californië, wat een enorme prestatie was. Ik denk dat het moeilijk is om het te maken in LA als je geen focus en geduld hebt, maar het is tot nu toe een leuke rit geweest hier.

Voor degenen die niet bekend zijn met je werk, kun je je stijl van tatoeëren beschrijven?
Mijn kunst is geïnspireerd door metafysische en heilige geometrische aspecten van de natuur. Ik gebruik een mix van zwartwerk en dotwork om geometrische en mandala-afgeleide stukken voor mijn klanten te creëren. Elk stuk is uniek voor de klant en we werken samen om echt iets speciaals te creëren.